Fotograf baseret i København, med stor passion for at rejse. Forladte steder i hele verdenen har de sidste år stået øverst på listen.

_DSC3784.jpg

Orient Express

BELGIEN 2015Udstilling:
ABANDONED PLACES


FAKTA

84 x 61 cm + ramme

Printet på Canson Fine Art, Aquarelle Rag, kvalitetspapir, 310 g. Papiret har ekstremt høj lysægthed, og opfylder museers og galleriers krav til kvalitet og holdbarhed. Printet med “Archival Pigment Ink”. Håndbygget træramme. Røget Eg med bivoks.

PRIS
4800,- dkk

Fotografiet trykkes i et begrænset antal på kun 10 stk. og leveres med et signeret nummereret certifikat.

Kontakt mig her for køb

Jeg har kendt Rasmus siden 2004, hvor jeg brugte ham til fotografering, lokation scouting, foto redigering og layout af mine børnetøjs kataloger, samt messe plakater, postkort mm. 2 gange om året.

Og i de senere år har han været behjælpelig med fotografering af min kunst, samt layout til min kunstbog og materiale til udstillinger.

Han har altid haft et godt øje til at finde lige de rigtige steder, samt en evne til at fange lige det rigtige billede i lige det rigtige lys.

Det er en stor fornøjelse for mig at se hvordan hans barndoms betagelse af forladte steder har taget form.

Rasmus’ foto kunst bærer tydeligt præg af lige netop denne fascination. En ting er, at fotografierne har deres egen reelle historie at fortælle. Det helt konkrete i selve forfaldet. Og udover dette historiske faktum
er der også den historie, vi som beskuerne kan digte videre på. Fotografierne sætter så mange tanker i gang.
Billederne og valget af stederne svinger mellem at være sørgmodige, lidt uhyggelige, melankolske og humoristiske, men grundlæggende og det de alle har tilfælles er der udprægede æstetik.

Jeg synes der er lidt ”crimerider” over hans foto kunst – han er steder han ikke må være og skal være hurtig til at komme væk. Det i sig selv gør fotografierne endnu mere spændende. Rasmus skal være der på lige det rigtige tidpunkt til at fange lige netop DET fotografi og samtidig skal han kunne komme væk i en fart.

Jeg glæder mig til at se flere forladte steder i fremtiden.
— Billedkunstner, Krista Werdelin