Vision

rb film er et firma der beskæftiger sig i film/tv, foto og den grafiske branche. Siden 2001 har vi hjulpet virksomheder med at indfri deres ambitioner. Fra fotos, virksomheds- og reklamefilm til alt indenfor grafisk design, servicerer vi i dag både institutionelle, samt privat- og erhvervskunder.

Vi ønsker at skabe langsigtet værdi for alle vores kunder – det er vores vision at blive anerkendt som en stærk partner der hjælper dem med at opnå deres mål. Et godt samarbejde er baseret på tillid – og tillid har netop været forudsætningen for vores virksomhed.

Selvom vi har domicil i København, løser vi opgaver for kunder over hele landet. Vores kompetencer spænder bredt og uanset om du ønsker fotos, en firmapræsentationsvideo eller grafisk materiale af enhver art, hjælper vi jer gerne.


5664_5shot-1.jpg

bulgarien

2017

Mission

Den 22. marts 2002, skal vi optage musikvideoen “Stomp” for DJ Aligator, på en villavej i Klampenborg. Samme aften er familien inviteret til min fødselsdag.
Optagelserne starter godt, men efter frokost bliver det regnvejr. Vi er et stort hold og nødsaget til at være færdige samme dag. Vi prøver flere gange at starte optagelserne, men lige som vi går kommer der bare mere regn. Klokken 16 begynder det at lysne. Mine gæster kommer om 2 timer. Vi skynder os alt hvad vi kan, men mange ting skal spille sammen og tiden bare går og går. Klokken bliver 18, den bliver 19 og vi er stadig langtfra færdige. Mine gæster er nu forlængst ankommet og min fødselsdag er igang, dog uden mig.
Dagen ender med at jeg er hjemme klokken 00:30. Til et hus uden gæster, der er taget hjem. På spisebordet står mine gaver og tomme tallerkner. En ret pinlig situation der krævede et par forklarende opringninger dagen efter.

Med andre ord: Vi er her når det gælder. Vores kunder spænder bredt, men fælles for dem alle er at de har et budskab som vi hjælper med at bringe. Ofte under stramme og vigtige deadlines. Dette giver extra drive til vores arbejde. Det medvirker til en interessant hverdag som aldrig er ens. Det er en krævende, men spændende branche. Man medvirker til at skabe noget - noget der har betydning og som kommer ud til folk. Det er det der er vores drivmiddel, det er det vi brænder for -og det der gør, at vi elsker det vi laver.


Kundeløfte

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at bringe deres budskab. Vi hjælper dem med at skabe et solidt grundlag for deres virksomhed. Når kunden har afgivet en ordre, begynder det vigtigste af alt - at holde det, man lover. At levere til tiden og komme kunderne i møde på en god måde, der overgår deres forventninger. Vi ønsker at give dem den viden, den vejledning og de værktøjer, de skal bruge for at blive set og hørt.
De fleste af vores kunder kommer fra anbefalinger af vores allerede eksisterende kunder. Det er vi stolte af, for tilfredse kunder er netop vores mål.


Vil du gerne høre mere om vores tilgang til en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.Venlig hilsen

rb_i_ny.jpg

Rasmus Bremholm

Indehaver